Detoxamin

Comanda produse Detoxamin la cel mai bun pret!

Detoxamin este un produs cu proprietati excelente antioxidante si detoxifiante naturale. Fabricat in Austria si disponibil in Romania de 15 ani, Detoxamin este unul dintre cele mai utilizate suplimente naturale pentru mentinerea sanatatii organismului si prevenirea dezvoltarii diferitelor afectiuni.

Linia de produse Detoxamin este alcatuita din suplimente alimentare ce sunt fabricate in Austria, la realizarea carora este utilizata o tehnologie patentata si unica, avand ca baza a formulelor PMA zeolit. Detoxamin a fost supus unor examinari, in urma carora a rezultat ca acestea prezinta o eficatitate si calitate ridicata, fiind incadrat ca dispozitiv medicale potrivit Directivei Europene 93/42/CEE.

In cadrul suplimentelor alimentare Detoxamin, vom regasi unicul Zeolit ce este avizat pentru a fi administrat intern.

In ultimii ani, cercetarile efectuate au aratat ca toxinele acumulate la nivelul organismului cauzeaza diferite conditii de sanatate, acestea reprezentand cauza primordiala a afectiunilor, putand sa ne imbolaneasca intr-un mod lent, dar sigur.

Gama Detoxamin detin o capacitate ridicata de schimb de ioni, in acest mod, acestea pot atrage si elimina toxinele din organism si, in acelasi timp, ofera substante nutritive organismului, precum magneziu si calciu, pe care le intalnim in structura zeolitului.

Produsele Detoxamin nu au efecte secundare asupra organismului si nici nu prezinta toxicitate. Zeolitul actioneaza doar biofazic, aceasta fiind justificarea pentru lipsa efectelor secundare.


Despre produsele Detoxamin:
Detoxamin Basic a fost special conceput pentru a sprijini organismul in detoxifierea si purificarea organismului, fortifica peretele intestinal, diminueaza inflamatiile, imbunatateste functiile ficatului si diminueaza daunele provocate de radicalii liberi.

Detoxamin Acai Slim este un supliment realizat pentru a ajuta in cadrul perioadelor de pierdere in greutate, diminuand pofta de mancare, promovarea unei bune digestii si reglarea nivelului glicemic.

Detoxamin in afectiunile sistemului nervos central
Detoxamin prin activitatea zeolitului PMA ajuta la eliminarea toxinelor care impiedica asimilarea calciului. Numeroase studii realizate de ceretatori si specialisti in neurologie au observat ca Detoxamin actioneaza benefic de exemplu in Parkinson prin ameliorarea tremuratului, stabilizarea tensiunii arteriale si reducerea tensiunii intramusculare. Prin asministrarea terapeutica pe parcursul administrarii Detoxamin frecventa spasmelor musculare este redusa, inclusiv incidenta atacurilor epileptice. O alta afectiune cu rezultate deosebite este scleroza multipla chiar si in cazuri incipiente sau avansate. Prin eliminarea toxinelor si sustinerea procesului de regenerare celulara Detoxamin se poate utiliza ca adjuvant si in cazul distrofiilor musculare.

Detoxamin actiune in afectiunile osteoarticulare inflamatorii
Efectul Detoxamin se poate observa si in ceea ce priveste reducerea inflamatiilor articulare. Prin activitatea zeolitului PMA si eliminarea radicalilor liberi si a stresului oxidativ, Detoxamin contribuie la calmarea inflamatiilor si deteriorarea tesuturilor. Odata cu reducerea inflamatiilor si intensitatea durerilor se reduce si va putetei recapata astfel mobilitatea. Il puteti administra ca adjuvant pentru potentarea asimilarii nutrientilor la nivel celular inclusiv promovarea producerii colagenului si mentinerii densitatii osoase. Specialistii recomanda utilizarea Detoxamin pe o perioada de minim 3 luni 

Detoxamin in gestionarea glicemiei, diabet
Actiunea Detoxamin s-a observat in cazul diabetului prin reglarea nivelului de zahar din sange si imbunatatirea functiilor pancreatice inclusiv in cazul persoanelor cu diabet tip 1. In urma unei administrari de minim 3 luni statisticile arata o reducere considerabila a glucozei din sange sina si imbunatatirea metabolisimului glucidic. Prin alcalinizarea sangelui Detoxamin contribuie astfel si la stabilizarea tensiunii arteriale,  reglarea nivelului de colesterol si trigliceride si imbunatatirea proceselor ficatului si pancreasului. 


Indiferent ca va doriti o cura de detoxifiere eficienta, sustinerea imunitatii sau un adjuvant in cazul diferitelor afectiuni cronice sau acute, Detoxamin prezinta alegerea optima!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Detoxamin de minim 160 lei.