Desitin

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Destin la cel mai bun pret!

Desitin este o companie inovatoare ce realizeaza produse complexe pentru ameliorarea afectiunilor psihiatrice si neurologice. Avantajul principal il constituie experienta vasta a specialistilor, de peste 100 ani, si formulele unice ce ofera nutrienti esentili si suport in afectiunile sistemului nervos. Produsele Desitin sunt realizate in Germania si acum se pot gasi si in Romania! Produse de calitate si inovatoare la cele mai bune preturi! 

Dintre produsele de renume elaborate de Desitin amintim Concentrix dedicat imbunatatirii functiilor cognitive ale copiilor si adolescentilor si Parkovit supliment decicat mentinerii sanatatii psihice in cazul persoanelor cu Parkinson.

De ce produsele Desitin?
- pentru ca sunt realizate de cercetatori si specialisti in neurologie si psihiatrie
- pentru ca la baza suplimentelor realizate sta experienta desavarsita de peste 100  de ani in terapia acestor afectiuni
- pentru ca produsele constituie programe de nutritie necesare sustinerii sanatatii sistemului nervos
- pentru ca produsele realizate precum Concentrix si Parkovit imbunatatesc vizibil sanatatea psihica inca din prima perioada de administrare
- produsele sunt utilizate cu succes in numeroase clinici din Germania si Europa in terapia afectiunilor neurologice
- puteti beneficia de produse de top, cu rezultate notabile, simplu si eficient fara riscul reactiilor adverse


Desitin ofera alternative eficiente in diferite arii terapeutice pornind de la epilepsie, sindrom Dravet, Parkinson pana la afectiuni psihiatrice, distonie, astenie, spasticitate.

In linia de suplimente naturale regasim Concentrix si Parkovit, doua produse utilizate la nivel international pentru imbunatatirea functiilor sistemului nervos central, functiilor cognitive de memorare, percepere, invatare, amintire si Parkovit pentru ameliorarea si gestionarea simptmelor Parkinson-ului.
Produsele alopate se regasesc in farmacii alaturi ce suplimentele elaborate de specialisti Concentrix si Parkovit.

Linia de produse Desitin se regaseste atat in Romania cat si in Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Marea Britanie, Cehia, Slovenia. In Romania, produsele Desitin se utilizeaza atat in clinici de specialitate cat si de numeroase persoane cu afectiuni neurologice. Produsele Desitin isi propun sa ofere suport in gestionarea tulburarilor functionale ale creierului.


Beneficii produse Desitin

Concentrix - asa cum ne dam seama din denumirea produsului este un supliment natural dedicat cresterii puterii de concentrare. Concentrix a fost elaborat de laboratoarele Desitin pentru sustinerea functiilor cognitive ale copiilor si tinerilor si prevenirea hiperactivitatii si disfunctiilor de concetrare. Concentrix, Desitin ajuta la cresterea capacitatii de concedntrare, memorare, invatare pe termen lung. Este ideal chiar si in cazul copiilor cu ADHD, epilepsie sau ale afectiuni neurologice ce afecteaza puterea de concentrare.

Parkovit este un alt supliment de excelenta realizat de Desitin. Acesta reprezinta un program nutritional ce suplineste necesarul de nutrienti esentiali in cazul afectiunilor neurologice  in mod special in cazul Parkinsonului. Parkovit  ofera astfel un complex vital bazat pe Acid folic, B12 si D3 care sa mentina functiile sistemului nervos central in parametii optimi si sa ajute totodata la prevenirea simptomelor neplacute resimtite pe perioada terapiillor specifice acestei afectiuni.

Desitin inseamna, experienta vasta, inovatie in realizarea suplimentelor naturale, eficienta maxima a rezultatelor obtinute pe perioada administrarii si recastigarea sanatatii psihice! 

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Desitin de minim 490 lei.