Dacia Plant

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Dacia Plant la cel mai avantajos pret!

Dacia Plant este unul dintre principalii producatori de suplimente naturale din Romania. Cu o echipa formata din cercetatori, nutritionisti, fitoterapeuti, Dacia Plant  a reusit sa ofera o gama vasta de suplimente naturale pentru mentinerea sanatatii si gestionarea diferitelor afectiuni cu ajutorul pulberilor si extractelor din plante. In randurile ce urmeaza va prezentam cateva dintre cele mai apreciate produse Dacia Plant  la cele mai bune preturi si oferte!

Linia de produse Dacia Plant  contine peste 250 produse utilizate ca adjuvant in raceala si gripa, inflamatii osteoarticulare, pentru aparatul respirator, urinar, endocrin, produse dito-dermatologice, indulcitori narurali si nu numai.

Dacia Plant sanatate naturala
Liniile de produse dezvoltate de specialistii Dacia Plant isi propun sa redea oamenilor echilibrul, sanatatea fizica si psihica pentru o viata mai buna.
Dacia Plant pastreaza traditiile medicinei naturiste autohtone si le integreaza in suplimentele dezvoltate astfel incat acestea sa raspunda optim si eficient in mentinerea sanatatii. Tehnologiile aplicate permit obtinerea unor rezultate deosebite la nivel celular prin asimilarea nutrientilor.

Dacia Plant pentru imunitate
Unul dintre cele mai inovatoare suplimente realizate de specialistii Dacia Plant este Lactoferin Imuno.
Utilizand lactoferina produsul exercita numeroase proprietati benefice la nivelul organismului inccepant cu sustinerea proceselor imunologice, continuand cu efectul antimicrobian, antiviral. Tot lactoferina este cea care ajuta si la asimilarea fierului si furnizarea acestuia la nivel celular si reducerea si prevenirea stresului oxidativ.
In cazul in care va confruntati cu diferite infectii fungice puteti utiliza Lactoferin Imuno, Dacia Plant inclusiv in caz de Candida cu prezenta in zona orala sau genitala.

Dacia Plant pentru digestie si detoxifiere
La momentul actual se gasesc numeroase produse pentru detoxifiere si imbunatatirea digestiei insa cercetatorii Dacia Plant va propune un produs deosebit care sa va ajuta in ambele procese, Detoxicolon. Stim ca un grad de toxicitate in organism se manifesta prin starile de oboseala, epuizare, depresie, dureri articulare, instalarea disconfortului gastric si numai. Detoxicolon ajuta astfel la detoxifierea colonului, reglarea tranzitului intestinal, sustinerea sanatatii florei intestinale, stabilizarea glicemiei si reglarea nivelului de colesterol. De aseemenea Detoxicolon se poate utiliza si in curele de slabire si gestionarea greutatii corporale.

Dacia Plant regenerare celulara si suport in afectiunile oncologice
Celulele sanatoase reprezinta un organism sanatos. Pentru a preveni deteriorarile celuare si prevenirea proliferarii celulelor deteriorate, Dacia Plant va ofera suplimentul natural Citonat. Recunoscut pentru calitatile si suportul oferit ca adjuvant persoanelor cu afectiuni oncologice, Citonat Dacia Plant actioneaza ca un citostatic natural insa efectul sau este cu spectru larg la nivelul organismului datorita complexului de ingrediente utilizate. Avand la baza Cordyceps, Agaricus, Ashwagandha, Astragalus, Coriolus si altele, Citonat sustine functiile sistemului imunitar, stimuleaza productia de celule NK si contribuie la apoptoza celulelor maligne sau deteriorate. Totodata, produsul ajuta la sustinerea proceselor de regenerare celulara, echilibrarea metabolismului, protejarea celulelor de actiunea stresului oxidativ si a radicalilor liberi. 


Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Dacia Plant de minim 150 lei.