CH Alpha

Comanda CH Alpha Plus la cel mai bun pret!

CH Alpha Plus - colagen lichid pentru imbunatatirea calitatii vietii, cresterii mobilitatii si sustinerii sanatatii organismului. Din gama fac parte CH Alpha Plus pentru ameliorarea disconfortului osteoarticular, CH-Alpha Gel cu colagen pentru mentinerea sanatatii articualtiilor, CH-Alpha Osteo Colagen Bioactiv pentru mentinerea sanatatii structurii osoase si prevenirea complicatiilor osteoporozei si Qyra colagen lichid pentru infrumusetare.

CH Alpha Plus - colagen lichid pentru imbunatatirea calitatii vietii, cresterii mobilitatii si sustinerii sanatatii organismului.

Din gama fac parte CH Alpha Plus pentru ameliorarea disconfortului osteoarticular, CH-Alpha Gel cu colagen pentru mentinerea sanatatii articualtiilor, CH-Alpha Osteo Colagen Bioactiv pentru mentinerea sanatatii structurii osoase si prevenirea complicatiilor osteoporozei si Qyra colagen lichid pentru infrumusetare. Formulele inovatoare, brevetate detin numeroase premii si distinctii in ceea ce priveste sanatatea si sunt utilizate cu succes de milioane de persoane pentru imbunatatirea calitatii vietii.

CH Alpha Plus, CH Alpha Plus Osteo, CH Alpha Plus Gel si Qyra reprezinta alegerea ideala pentru sustinerea si mentinerea sanatatii articulatiilor si epidermei.

Formulele realizarte in laboratoarele din Germania s-au bucurat de-a lungul timpului de numeroase aprecieri atat din partea persoanelor care le-au utilizat cat si din partea medicilor care le-au utilizat in numeroase clinici de infrumusetare si recuperare.
Formulele inovatoare, brevetate detin numeroase premii si distinctii in ceea ce priveste sanatatea si sunt utilizate cu succes de milioane de persoane pentru imbunatatirea calitatii vietii.

CH Alpha Plus prezinta un complex de FORTIGEL (formula brevetata Peptide Bioactive de Colagen), Vitamina C, Vitamina D, Seleniu, Extract din fructe de maces cu asimilare rapida la nivelul tesuturilor. CH Alpha Plus ofera protectie cartilajelor, ligamentelor si tendoanelor si ajuta la recapatarea mobilitatii in cazul diferitelor afectiuni articulare. CH Alpha Plus imbunatateste astfel starea articulariilor, reduce disconfortul sau durerile coloanei vertebrale, restabileste structura oaselor, muschilor, vaselor de sange, Practic participa in taote procesele tesuturilor conjunctive la nivelul intregului organism redand mobilitatea si starea de bine.

CH-Alpha Gel cu colagen se poate utiliza impreuna cu CH Alpha Plus pentru reducerea durerilor articulare reumatice. Efectul este rapid deoarece stimuleaza microcirculatia la nivelul zonei inflamate. Rezultatele cele mai bune se obtin prin administrarea concomitenta a celor doau produse pentru o recuperare mai rapida. CH-Alpha Gel cu colagen este transparent si se absoarbe rapid la nivelul articulatiilor pentru reducerea durerilor sau a rigiditatii incheieturilor.

CH-Alpha Osteo Colagen Bioactiv foloseste tehnologia FORTIBONE cu adaos de L-lactat si vitamina D3 oferind astfel suport mentinerii structurii osoase. Dintre beneficiile importante oferite de CH-Alpha Osteo Colagen Bioactiv amintim capacitatea de stimulare a osteoblaste, mentinerea structurii si rezistentei sistemului osos, prevenirea demineralizarii osoase si complicatiile ce intervin in urma acestora precum osteoporoza. 

Qyra, sunt fiole cu colagen lichid buvabile pentru infrumusetare si restabilirea echilibrului tenului. Formula speciala ajuta la estomparea ridurilor fine de expresie, imbunatateste astepectul pielii, reda sanatatea, fermitatea, elasticitatea, finetea si luminozitatea pielii din interior. Qyra colagen fiole are efect anti aging si este recomadat indiferent de varsta pentru imbunatatirea aspectului tenului. In plus, Qyra ajuta la estomparea petelor cutanate si reda aspectul sanatos al pielii.

Gama CH Alpha ofera astfel tinerete, revitalizare si regenerare intregului organism si creste calitatea vietii. Mii de persoane din intreaga lume se bucura de efectele produselor CH Alpha. Alegeti varianta optima pentru dumneavoastra, pentru sanatea articulatiilor sau pentru efectul antiaging!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse CH Alpha de minim 390 lei.