Catalysis

Comanda produse Catalysis la cel mai bun pret!

Laboratoarele Catalysis unul dintre renumitii producatori de suplimente pe baza principiilor biologiei moleculare si nutritiei ortomoleculare. Gama de produse cuprinde suplimente alimentare capabile sa completeze nutritia zilnica, produse cosmetice cu rol reparator si regenerant!


In Europa, linia de produse Catalysis este recunoscuta datorita celor mai complexe suplimente oferite in special Viusid pulbere si Viusid solutie orala.
Laboratoarele Catalysis se bucura de experienta cercetatorilor, dermatologilor si nutritionistii ce ajuta la realizare produselor astfel incat efectul sa fie maxim, cu rezultate efciciente si rapide.

Intreaga linie de produse Catalysis are la baza o sursa naturala importanta de antioxidanti ce, datorita tehnologiilor inovatoare aplicate, ofera un suport esential mentinerii sanatatii intregului organism si bunastarii.

Cu o extindere in peste 70 de tari, Catalysis a reusit sa ofere produse premium de calitate si cu efecte rapide in sustinerea imunitatii, regenerarii celulare, prevenirea afectiunilor oncologice. Eficienta produselor a fost apreciata la nivel mondial, astfel incat, Prof. Eduardo Sanz Navares – Biologie Moleculara, unul dintre specialistii laboratoarelor Catalysis apreciat in colectivul profesorului Alfred Gilman, distins cu Premiul Nobel pentru Medicina în 1994.

Experianta specialistilor, eficienta produselor, rezultatele obtinute de consumatori sunt rezultatul unei activitati indeptate spre o sanatate optima si o calitate crescuta a vietii.

Produsul revolutionar Viusid ofera o sursa naturala de antioxidanti, vitamine si minerale cu un potential antiviral unic si eficient. Viusid este dedicat completarii dietei persoanelor cu imunitate scazuta, afectiuni hepatice cronice si acute cat si afectiuni oncologice si virale cu spectru larg.

Produse Catalysis premium la cele mai bune preturi! 

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Catalysis de minim 490 lei.