Canticer

Comanda Canticer, Canticer Plus, Canticer Forte la cel mai bun pret!

Canticer suplimente naturale 100% cu efecte benefice in afectiunile tumorale. Gama cuprinde Canticer, Canticer Plus si Canticer Forte, dedicate din profilaxie pana la stadiul complicatiilor si necesitatii unui suport mai intens al organismului in stoparea dezvoltarii celulelor maligne. Formulele sunt special concepute pe baza celor mai vechi principii utilizate in medicina traditionala chineza pentru sustinerea sanatatii mintii si trupului.

Canticer ofera complexe de ingrediente ce actioneaza sinergic pentru cresterea energiei organismului, stimularea regenerarii tesuturilor, inducerea apoptozei celulelor cancerigene si stoparea proliferarii acestora catre tesuturile sanatoase.
In plus principiile active ofera protectie sistemului cardiovascula, hepatic, pulmonar si renal astfel incat recuperarea sa fie mai usoara.

Specialistii au observat ca in urma administrarii ca adjuvant a produselor Canticer, circulatia sanguina este imbunatatita considerabil astfel incat nutrientii pot ajunge mai usor catre celule, actiunea radicalilor liberi este mult redusa cat si stresul oxidativ. Formulele Canticer ajuta prin complexul de ingrediente la reducerea toxinelor, sustinerea sistemului imunitar si reducerea inflamatiilor de la nivelul organismului.

Cunoastem deja beneficiile oferite de medicina traditionala chineza asupra intregului corp. Specialistii au reusit sa obtina combinatii de plante cu efect puternic antitumoral astfel incat Canticer sa poata fi administrat ca adjuvant eficient atat in afectiunile oncologice dar si cardiovasculare, hepatice, gastrice, sau inflamatorii.

Principiile de actiune ale Canticer
 • ofera o sursa naturala si bogata de antioxidanti capabili sa creasca activitatea sitatemului imunitar si reducerea toxinelor de la nivelul tesuturilor
 • creste activitatea celulelor NK astfel incat poate induce aopotoza celulelor maligne
 • ajuta la reglarea temperaturii organismului. Fiecare inflamatie creaza o temperatura, o energie la nivelul tesutului afectat data de diviziunea haotica a celulelor deteriorate. Prin reducerea temeraturii, ingredeintele active continute de Canticer reduc proliferarea celulelor deteriorate si stimuleaza procesul de regenerare
 • ingredientele cu efect antitumoral sunt dovedite clinic ca ofera o protectie antitumorala ridicata
 • formulele Canticer previn complicatiile cancerului si cresc randamentul si energia organsimului necesare pentru recuperarea sanatatii
 • produsele Canticer  au actiune chimioprotectoare ceea ce le recoamnda ca adjuvant in terapiile clasice oncologice precum citostatice, chimioterapie sau radioterapie. Acestea cresc activitatea sitemului imunitar, reduc considerabil senzatiile de disconfort resimtite pe perioada terapiilor, cresc eficienta terapiilor complementare aplicate, reduc durerile, imbunatatesc calitatea somnului si redau echilibrul organismului


Canticer este un complex de 7  ingrediente special selectate pentru efectul lor antitumoral si imunostimulator.
Formula speciala Canticer sustine activitatile si procesele organismului, cresc rata de regenerare si reduc proliferarea celulelor tumorale. Prin imbunatatitirea circulatiei ajuta la oxigenarea optima a celulelor si asimilarea nutrientilor, elemente estentiale in procesul de recuperare in urma afectiunilor oncologice.

Canticer Plus completeaza gama cu noi proprietati astfel incat este axat si pe reducerea complicatiilor afectiunilor onclogice cat si prevenirea formarii metastazelor. Se poate administra incepand cu a 2-a luna dupa Canticer.
Canticer Forte este si el considerat tot un citostatic natural. Completeaza lista suplimentelor anticancer si ofera o formula noua ce creste eficienta terapiilor oncologice, previne formarea metastazelor si ofera echilibru organismului.

Totate produsele Canticer se pot administra atat profilactic cat si terapeutic in numeroase conditii de sanatate:
 • afectiuni oncologice cu sau fara complicatii
 • in prevenirea formarii metastazelor
 • in reducerea disconfortului resimtit pe perioada terapiilor anticancer clasice - chimioterapie, cistostatice, radioterapie
 • Canticer se poate administra pentru cresterea randamentului sistemului imunitar
 • pentru inducerea apoptozei celulelor deteriorate, maligne
 • pentru imbunatatirea circulatiei sanguine
 • Canticer sustine procesul de eliminare a toxinelor, reducerea stresului oxidativ sau actiunii radicalilor liberi
 • imbunatatirea energiei organismului si redarea echilibrului psiho-emotional
 • Canticer este ideal pentru imbunatatirea functiilor aparatului cardiovascular, reducerea fibrilatiilor, stabilizarea tensiunii arteriale
 • pentru reducerea inflamatiilor tisulare si reumatice
 • pentru sustinerea functiilor hepatice si reducerea complicatiilor steatozei, ascitei, cirozei sau hepatitei
 • pentru reglarea metabolismului
 • Canticer se poate administra pentru imbunatatirea functiilor pancreasului, rinichilor si digestiei.
 • pentru mentinerea starii de bine a organismului si cresterea calitatii vietii

Canticer ofera prin suplimentele naturale dezvoltate, Canticer, Canticer Plus si Canticer Forte, suport sustinerii si redobandirii sanatatii si imbunatatirii functiilor organismului. Produsele Canticer  sunt utilizate ca adjuvant cu succes in diferite terapii oncologice cu rezultate foarte bune. 

Canticer efect citostatic natural
Canticer prin sinergia componentelor active actioneaza ca un citostatic natural si astfel sustine activitatea sistemului imunitar imbunatateste functiile celulelor NK. Odata cu stimularea functiilro celulelor NK, B si T are lor apoptoza celulelor tumorale. Prin stoparea proliferarii celulelor deteriorate, Canticer actioneaza ca un citostatic natural, protejeaza tesuturile sanatoase si ajuta la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu afectiuni oncologice active sau in perioada de recuperare.

Canticer ajuta la obtinerea unei imunitati optime
Specialistii au ales diferite formule pentru Canticer astfel incat sa raspunda diferitelor situatii si complicatii insa toate indeplinesc o actiune imunostimulatoare optima. Prin stimularea energiei celulare, protejarea integritatii tesuturilor si prin efectul antiinflamator, Canticer ajuta la reducerea temperaturii la nivelul celulelor deteriorate si echilibreaza metabolismul organismului. Indiferent de alegerea facuta Canticer, Canticer Plus sau Canticer Forte, toate va vor ajuta sa faceti fata mai usor terapiilor oncologice, sa va simtiti mai energic, sa va amelioreze starile de disconfort. 
Odata cu cresterea imunitatii si organismul va raspunde mai usor si mai eficient terapiilor urmate.

Canticer eficient si rapid
Gama Canticer ofera solutii naturale eficiente ca suport in afectiunile oncologice. Scopul acestora este de stopare a proliferarii celulelor maligne, dezvoltarii metastazelor si a complicatiilor cancerului. Mai mult, Canticer ajuta si la sustinerea organismului pe perioada chimioterapiei, citostaticelor sau a terapiilor oncologice propuse de specialist prin protejarea celulelor si reducerea starilor de disconfort.


Alegeti suportul oferit de natura, Alegeti formula Canticer cea mai potrivita pentru dvs pentru imbunatatirea sanatatii!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Canticer de minim 430 lei.