CancerEx AHCC

CancerEx AHCC

-17%
0
Brand: Maxmed
Cantitate: 30 capsule
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda CancerEx AHCC cu o Reducere de 17%

CancerEx AHCC este un supliment natural ce ofera suport in sustinerea imunitatii in special in cazul persoanelor cu afectiuni oncologice. Printre beneficiile detinute amintim  efectul chemoprotector, radioprotector, citoprotector.

CancerEx AHCC este un supliment nutritiv revolutionar, ce detine o formula ce isi bazeaza efectele terapeutice pe extractul din ciuperca Shiitake, fiind special conceput pentru a ajuta la prevenirea dezvoltarii si proliferarii celulelor tumorale, cat si pentru consolidarea imunitatii organismului in perioadele terapiilor oncologice.


Beneficii CancerEx AHCC, Maxmed:

 • Consolideaza sistemul imunitar, prin cresterea productiei de citokine si activarea celulelor NK;
 • Asigura imbunatatirea oxigenarii organismului la nivel celular, creste rezistenta tesuturilor cu risc ridicat pentru cancer si scade sinteza hormonilor care duc la cresterea tumorilor;
 • Inhiba celulele care se afla in contact cu radicalii liberi sa devina maligne si sa se raspandeasca, prin blocarea modificarii materialului genetic celular;
 • Activeaza sistemul de eliminare a toxinelor din organism, scazand riscul ca agentii cancerigeni sa intre in tesuturi si organe; 
 • Sustine marirea sperantei de viata, prin preventia metastazarii celulelor canceroase existente si poate diminua riscul reaparitiei cancerului, atunci cand s-a intervenit chirurgical pentru extirparea acestuia;
 • Contribuie la ameliorarea efectelor secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, precum stari de voma, greata, diaree, anemie si stari de depresie si anxietate; 
 • Asigura buna functionare a sistemului nervos, prin prevenirea insomniei si instalarea unui somn odihnitor, datorita efectelor sale neuroprotectoare. 


De ce AHCC?

Active Hexose Correlated Compound sau AHCC a devenit la ora actuala unul din intredientele cele mai utilizate in realizarea suplimentelor pentru sustinerea imunitatii, prevenirea complicatiilor afectiunilor virale sau oncologice si pentru sustinerea imunitatii organismului nostru.

AHCC obtinut din miceliul ciupercilor Shiitake (una dintre cele mai renumite ciuperci terapeutice) este utilizat la nivel mondial ca supliment nutritiv complex. Proprietatile dobandite din extractul derivat din Shitake actioneaza la nivel celular prin stimualrea activitatii celulelor NK, celule responsabile de inducerea apoptoze celulelor tumorale sau virale - infectate de diferiti virusi.

Suplimentele cu AHCC sunt adesea utilizate in afectiuni oncologice, hepatice, pulmonare si imunologice.
Ca terapie complementara nutritionala AHCC ofera suport in:

 • stimularea activitatii imunologice
 • prevenirea formarii metastazelor si complicatiile cancerului
 • protejarea ficatului de actiuneatoxicitatii terapiilor alopate
 • prevenirea dezvoltarii hepatitei C
 • imbunatatirea functiilor generale hepatice
 • prevenirea diabetului si afectiunilor complementare ce se pot deavolta
 • reducerea activitatii inflamatorii si virale
 • imbunatatirea barierei de aparare a organismului in cazul diferitilor agenti patogeni


Alte proprietati deosebite detinute de AHCC: detine efect antimicrobian, ajuta la imbunatatirea raspunsului anticorpilor, creste rezistenta la infectiile bacteriene prin cresterea limfocitelor


AHCC in prevenirea si gestionarea cancerului

Proprietatile anti-cancer si imunostimulatoare oferite de AHCC sunt atribuite in primul rand capacitatii sale de a stimula raspunsul celulelor T (celule NK naturale ale organismului nostru), cantitatea acestora in organism cat si functia celulelor dendritice - un tip special de celule care au capacitatea de astimula raspunsurile imune si anticorpilor.

In plus, AHCC atunci cand este utilizat in paralel cu prebiotice, probiotice precum Bifidobacterium longum la adulti actioneaza ca agent antiinflamator dupa administrarea terapiilor alopate intense. AHCC este astfel capabil sa sustina modularea fenotipurilor celulelor T reglatoare si dendritice ceea ce duce la reducerea inflamatiilor si calmarea starilor de disconfort.

Descoperirile sugereaza ca suplimentele pe baza de AHCC sunt benefice in mare masura pentru persoanele care au avut rezectie chirurgicala (indepartarea) carcinomului hepatocelular deoarece AHCC poate preveni reaparitia cancerului, imbunatateste nutritia celulara si reduce efectele secundare ale chimioterapiei si imbunatateste perspectiva generala a afectiunilor oncologicesi inflamatorii.


Ingrediente active CancerEx AHCC, Maxmed: 

 • AHCC din Ciuperca Shiitake stimuleaza sistemul imunitar, inhiba infectiile virale, poate reduce riscul afectiunilor oncologice si amelioreaza efectele secundare ale terapiilor clasice anti-cancer.


Mod de administrare CancerEx AHCC.

Pentru adulti, se recomanda 1-2 capsule/zi maxim.
Pentru copiii cu varsta sub 18 ani, doza zilnica recomandata este de maximum 1 capsula. 
Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Pareri CancerEx AHCC

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare