Veneris

Nu mai face parte din oferta noastra

Veneris este singurul brand romanesc care a conceput o gama de teste rapide, dedicata depistarii afectiunilor cu transmitere sexuala, de la afectiuni usoare – cum este candidoza, pana la infectii care pot deveni fatale – cum este virusul HIV.

Testele Veneris sunt produse in Uniunea Europeana, dupa reguli bine determinate si standarde de calitate reglementate, exigente si certificate la nivel international. 

Gama de produse Veneris permite testarea accesibila tuturor romanilor, in confortul si intimitatea casei, fara a trebui sa traverseze orice fel de situatie care poate deveni stanjenitoare. 

Scopul comanieni Veneris este acela de a face oamenii din ce in ce mai constienti de usurinta cu care se poate verifica daca am dobandit sau nu vreo afectiune cu transmitere sexuala. Motivul principal pentru care a fost conceput aceasta gama de produse fost statistica alarmanta din 2014 - peste 1 milion de romani au fost infectati cu o afectiune cu transmitere sexuala. Din pacate, multi dintre noi nici nu stim daca am contactat o astfel de afectiune, iar in cazul in care se descopera simptome asociate cu acestea, multe persoane nu isi permit sa treaca printr-un control de rutina la medicul de specialitate sau pur si simplu ignora semnele, crezand ca nu li se poate intampla tocmai lor.

Gama de produse Veneris

  • Test rapid pentru Sifilis: acest test poate oferi un diagnostic rapid pentru sifilis. Cu doar o picatura de sange, sunt depistati Treponema pallidum - agent care cauzeaza aceasta infectie cu transmitere sexuala. Sifilis se transmite atat pe cale sexuala, cat si prin transfuzia de sange infectat. 
  • Test rapid pentru Clamydia: testul Veneris poate oferi un diagnostic rapid pentru infectia cu transmitre sexuala provocata de bacteria Chlamydia Trachomatis, analizand secretia prevalenta din profunzimea vaginului, din vecinatatea colului uterin. Chlamydia este cea mai frecventa infectie cu transmitere sexuala si e transmite prin contacte sexuale vaginale, anale sau orale neprotejate, sau de la mama insarcinata la nou-nascut.
  • Test 3 in 1: acest test Veneris poate oferi rapid diagnosticul, prin testarea urinei, avand capacitatea sa depisteze cele mai frecvente infectii genitale: trichomoniaza (Trichomonas Vaginalis), candidoza (Candida Albicans) si vaginita bacteriana (Gardnerella Vaginalis). Este foarte important, atunci cand o persoana acuza de simptome asociate cu afectiunile enumerate anterior, sa se testeze, deoarece prezenta unei infectii genitale poate avea consecinte majore pentru sanatate. Intarzierea diagnosticului si lipsa ingrijirii medicale poate duce la complicatii serioase precum infertilitate, sarcina ectopica, pierderea sarcinii, nastere prematura, cancer anogenital, infectii infantile si neonatale.
  • Test rapid pentru candidoza: testul Veneris ofera rapid un diagnostic pentru candidoza, depistand in urina prezenta ciupercii Candida Albicans, a carei dezvoltare excesiva cauzeaza infectia. Infectia cu Candida albicans mai este cunoscuta si sub numele de infectie vaginala, candidoza, candidoza vulvo-vaginala, vaginita candidozica.
  • Test rapid pentru infectii urinare: testul Veneris poate depista infectia tractului urinar inferior (cistita), dar si superior (pielonefrita), masurand cei patru parametri importanti din urina - sange, proteine, nitriti si leucocite. O infectie urinara pot prezenta atat barbatii, cat si femeile si copiii.
  • Test rapid de pH pentru infectii vaginale: acest test Veneris depisteaza rapid infectiile vaginale, identificand valorile pH-ului din interiorul vaginului. Hartia de pH din interiorul testului isi schimba culoarea in contact cu proba de secretie vaginala, in functie de valoarea pH-ului personal. Dezechilibrele microbiene vaginale pot determina o crestere a valorii pH-ului la peste 4.5, ceea ce poate afecta calitatea vietii, sporind riscul de nastere prematura.
  • Test rapid pentru vaginita bacteriana: acest test poate oferi rapid un raspuns pentru vaginita bacteriana, prin depistarea bacteriei Gardnerella Vaginalis in urina, a carei dezvoltare necontrolata cauzeaza infectia. Vaginita bacteriana se caracterizeaza prin substituirea florei vaginale, care in mod normal, este dominata de lactobacili, avand o flora complexa si abundenta de bacterii care se gasesc in mod normal in vagin. Simptomele vaginitei bacteriene se manifesta prin secretii abundente, cu un miros neplacut, omogene, avand o culoare gri-alb.
  • Test rapid pentru Trichomoniaza: testul Veneris poate oferi rapid diagnosticul prin analiza urinei, pentru infectia cu Trichomonas Vaginalis - cauzata de un parazit care se transmite in mare parte pe cale sexuala, afectand cel putin 1 din 4 tineri la nivel national. Trichomonas vaginalis este un mic parazit, care poate sa traiasca in interiorul uretrei atat masculine, cat si feminine, si care poate deveni activ o data cu inceperea activitatii sexuale. 

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Veneris de minim 290 lei.