Apisrom

Apisrom a fost infiintata in 2005, avand ca obiect de activitate achizitia si procesarea de miere si ceara. La sfarsitul anului 2008, a fost inaugurata prima fabrica, care a fost conceputa cu doua linii distincte: una pentru procesarea mierii de albine si alta pentru procesarea cerii. Brandul Apisrom a reusit sa se dezvolte si sa devina cunoscut datorita faptului ca a acordat intotdeauna prioritate calitatii si respectului fata de clienti. 

Din dorinta de a aduce pe piata produse noi, Apisrom investit in fiecare an in tehnologii moderne si actuale, implementand sisteme de management al calitatii si sigurantei alimentare, cum ar fi HACCP si ulterior ISO 22000.

In urma imbunatatirii continue a sistemului calitatii, Apisrom a trecut la standardul IFS Food, obtinand certificarea din partea TUV Austria. Acest standard este unul dintre standardele incluse in portofoliul brandului international IFS (International Featured Standards) si este recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative).

Pentru a raspunde nevoilor tuturor categoriilor de clienti din intreaga lume, s-au obtinut si certificarile ECO, Halal si Kosher. Certificarea Halal asigura consumatorilor de religie islamica respectarea preceptelor religiei lor si garanteaza un nivel ridicat de igiena si siguranta a produsului. Similar, certificarea Kosher respecta preceptele religiei iudaice. Certificarea ECO demonstreaza indeplinirea cerintelor pentru procesarea produselor ecologice provenite de la apicultori certificati ECO.

Apisrom - Calitate

Mierea preluata de la apicultori este supusa unei verificari atat organoleptice, cat si prin analize de laborator. Sunt luate in considerare aspectul, consistenta, culoarea, mirosul si gustul. Din punct de vedere fizico-chimic, se analizeaza umiditatea, aciditatea, continutul de zaharuri, HMF, precum si prezenta reziduurilor de antibiotice.

De asemenea, prin analiza microscopica a polenului, se poate determina cu exactitate sortimentul floral din care provine respectiva miere. In plus, pe intreg parcursul fluxului tehnologic, sunt prelevate mostre de miere pentru analize, atat de la loturile in formare, cat si de la produsele finite.

Gama de produse Apisrom:

  • Miere;
  • Miere Crema;
  • Miere de Manuka;
  • Lumanari din ceara;
  • Faguri artificiali;
  • Polen;
  • Pastura.