Alcos Bioprod

Alcos Bioprod a luat fiinta cu obiectivul de a valorifica inovatia si cele mai recente descoperiri medicale in beneficiul sanatatii si bunastarii umane. Echipa noastra dedicata cercetarii se angajeaza sa va ofere cele mai bune produse naturale ecologice, garantand in acelasi timp cele mai competitive preturi pentru produsele noastre!

Cu devotamentul lor pentru sanatate si convingerea ferma in beneficiile plantelor, au explorat potentialul terapeutic al plantelor precum canepa, extractele din canepa, plantele medicinale, coacazul si produsele apicole. Au achizitionat o ferma abandonata in satul Siriu din judetul Constanta si au transformat-o intr-o ferma ecologica cu o suprafata de 35 de hectare.

Echipa lor de specialisti in farmacologie, chimie alimentara si cosmetologie s-a concentrat pe cercetare si dezvoltare pentru a obtine culturi de inalta calitate de canepa, plante medicinale, coacaz si nuci. Prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, au reusit sa extraga uleiuri full extract si uleiuri esentiale ozonate, bogate in cannabinoizi, terpene, flavonoide si antioxidanti benefici. Acestea, combinate cu produse apicole precum mierea, polenul, propolisul, laptisorul de matca si altele, au dus la crearea unor produse de inalta calitate, cu beneficii variate pentru sanatate.

Misiunea brandului Alcos Bioprod este sa ofere oamenilor oportunitati de imbunatatire a sanatatii si starii generale de bine prin produse organice, eficiente si fara efecte secundare. Prin solutii terapeutice inovatoare, doresc sa ofere alternative naturale si sa completeze tratamentele traditionale.

La Alcos Bioprod, veti descoperi o gama de produse premium, inclusiv ulei de canepa bio, obtinut din propriile lor culturi de canepa si extras intr-un laborator certificat pentru calitate. Echipa lor ofera si servicii de consultanta specializata gratuite pentru a va ajuta sa alegeti produsul adecvat nevoilor dumneavoastra.

Indiferent daca sunteti la inceputul explorarii beneficiilor produselor naturiste sau aveti deja experienta in acest domeniu, la Alcos Bioprod veti gasi produse de inalta calitate, perfecte pentru dumneavoastra. In plus, beneficiati de servicii de consultanta specializata gratuite. Prin alegerea produselor lor, aveti oportunitatea de a va imbunatati starea de sanatate cu solutii naturale si eficiente.