Bionatura Plant

Comanda produse Bionatura Plant la cel mai bun pret!

Specialistii Bionatura Plant va ofera in permanenta produse de calitate, cu ingrediente studiate, aplicand cele mai inovatoare descoperiri stiintifice. Bionatura Plant inseamna natura, inovatie, sanatate si va propune o gama variata de produse pentru mentinerea satatatii intregului organism.

In urma cu mai bine de 12 ani, specialistii si cercetatorii din laboratoarele Bionatura Plant au conceput, intr-o formula unica, primul produs romanesc de protectie, activare si regenerare celulara Biostem Natural.

In 2011 a fost lansat primul produs romanesc de regenerare celulara,  Biostem Natural care reprezinta un complex format din 17 elemente cu rol protector si activator, si care are capacitatea prin actiunea sinergica a ingredientelor active sa stimuleze producerea celulelor T.
Printre calitatile acestui produs enumeram: un puternic antioxidant, antitumoral, imunomodulator, detoxifiant, antiviral, hepatoprotector etc.

Gama Bionatura Plant s-a dezvoltat rapid astfel incat azi ne putem bucura de produse de calitate, bazate pe extracte si pulberi de plante standardizate concepute in asa maniera sa ne ajuta in mentinerea sanatatii si vitalitatii organismului. 
Toate produsele au rol adjuvant si pot fi administrare in paralel cu terapia de specialitate.

Dintre cele mai importante produse Bionatura Plant amintim: 
 • Biostem Natural - Are capacitatea de a stimula maduva osoasa sa produca cu pana la 50% mai multe celule stem si sa sustina astfel procesele de regenerare celulara
 • Biostem Bio Forte - este o formula mai concentrata cu o capacitate de stmulare pana la 100%. Contine multe extracte de plante si pulberi cu proprietati regenerante, antiinflamatoare si protectoare pentru sanatatea noastra
 • Biostem Prostata - formula unica dedicata imbunatatirii si prevenirii inflamatiilor prostate. Produsul isi propune astfel atata sa reduca disconfortul cauzat de marirea prostatei cat si sa sustina functiile de regenerare si functiile sexuale masculine
 • Cardio - Ideal pentru mentinerea sanatii inimii si prevenirea complicatiilor afectiunilor cardiovasculare
 • Liver - sustine buna functionare a ficatului si procesele intreprinse de acesta
 • Memory - sustine procesele neurocerebrale si imbunatateste memoria
 • Vedere - ofera protectie maculei si ajuta in prevenirea dezvoltarii afectiunilor degenerative
 • Calcareum 850 - ofera o sursa importanta de calciu, magneziu  vitamine si minerale pentru cresterea energiei celulare, reducerea starilor de slabiciune
 • Aloe Vera. -  ofera proprietati antiinflamatoare, gastroprotectoare fiind util in mentinerea sanatatii sistemului digestiv

Bionatura Plant este primul producator din Romania care a realizat suplimente naturale pe baza de extracte de plante cu potential mare de stimulare a maduvei osoase in producerea de celule stem.

Ce sunt celulele stem si care este rolul acestora in organism?

Celulele stem sunt celule eliberate de maduva ososa capabile de a regenera tesuturile afectate de diferite procese precum inflamatii, imbatranire celulara sau anumite afectiuni.

Specialistii Bionatura Plant au elaborat in cei 12 ani de experienta mai multe formule special realizate pentru a sustine procesele naturale de regenerare a organismului. Biostem Natural este primul stimulator natural ce celule stem care oferea posibilitatea de stimulare a maduvei osoase cu pana la 50%. Biostem Bio Forte acum ofera posibilitatea de stimulare pana la 200%.

De ce se recomanda gama de produse Biostem de la Bionatura Plant?

 • contine ingrediente naturale ce stimuleaza productia de celule stem proprii
 • celulele stem eliberate de maduva osoasa ajug la toate tesuturile din organism acolo unde este nevoie
 • produsele se pot administra atat profilactic cat si terapeutic
 • reprezinta un cost mult mai mic si noninvaziv comparativ cu transplantul de celule stem
 • nu prezinta reactii adverse iar organismul se regenereaza cu propiile celule


Ce produse de regenerare Bionatura Plant se recomanda pentru intreg organismul?

In gama de regenerare celulara Bionatura Plant veti regai 3 produse si anume:  
 • Biostem Natural, Bionatura Plant ce stimuleaza maduva osoasa sa produca cu 50% mai multe celule stem - aceste poate fi administrat atat profilactic cat si terapeutic pentru recuperea si mentinerea sanatatii
 • Biostem Bio Forte, Bionatura Plant stimuleaza maduva osoasa sa produca cu pana la 100% mai multe celule stem si sa le elibereze in circuitul sanguin. La fel ca si restul produselor de regenerare celulara din gama ajuta la refacerea unor tesuturi (articulare, musculare, nervoase, oculare, osoase, pulmonare, etc) deteriorate de anumite procese degenerative sau de procesul natural de imbatranire.
 • Biostem Extract, Bionatura Plant  care are o formula speciala conceputa doar pe baza de extracte de plante ce ofera posibilitatea de stimulare a maduvei osoase cu pana la 200%. Acesta varianta se poate administra in cazul afectiunilor deja instalate, in perioada de recuperare dupa interventii sau terapii mai solicitante, in procesele de refacere a organismului dupa terapii chimioterapice si radioterapice.
 • Biostem Prostata, Bionatura Plant stimuleaza tot cu pana la 200% maduva osoasa si este suplimentul dedicat sustinerii functiilor prostatei, prevenirii difunctiilor si complicatiilor ce pot surveni in urma maririi prostatei. Scopul principal este acela de a regenera tesuturile afectate si restabilirea functiilor aparatului urogenital masculin.

Orice varianta ati alege ca adjuvant pentru sustinerea functiilor organismului sau pentru ameliorarea anumitor afectiuni, produsele vor actiona in mod natural si vor stimula procesul de regenerare a organismului. Procesul va fi unul natural in care organismul se va recupera in zonele unde functiile i-au fost afectate de procese degenerative, actiunea nociva a radicalilor liberi si  nu numai. Gama Bionatura de regenerare poate raspunde astfel nevoilor organsimului in recapatarea echilibrului si sanatatii.


Bionatura Plant inseamna Natura, Inovatie, Sanatate!
Bionatura Plant dezvolta in continuare in laboratoarele proprii suplimente naturale de calitate ce raspuns standardelor UE si care sa raspunda nevoilor intregului organism in sustinerea sanatatii indiferent de varsta!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Bionatura Plant de minim 200 lei.