BioBran

Comanda BioBran la cel mai bun pret!

BioBran este un supliment natural obtinut din extractul de tarate de orez ce a fost dezvoltat pentru prima data in 1992 de Hiroaki Maeda, Directorul Cercetarii si Dezvoltarii Daiwa Pharmaceutical Co., Ltd, in Tokyo. Formula speciala oferita de BioBran are la baza extract brevetat de tarate de orez, ingredient ce face parte din grupa polizaharidelor si care are o capacitate excelenta de a sustine functiile sistemului imunitar dar si de a induce apoptoza celulelor deteriorate.Biobran MGN-3 reprezinta a 3-a generatie a produsului si este utilizat in prezent in Europa, SUA si Asia in numeroase clinici si cabinete medicale in cazul diferitelor afectiuni grave, insa majoritatea sunt oncologice cu diferite tipologii si complicatii.

Efectul Biobran este deosebit inca din prima perioada de administrare si dintre numeroasele beneficii pe care le ofera organsimului in mentinerea sanatatii amintim:
- efect imunostimulator
- BioBran are capacitatea de a reduce inflamatiile tisulare si de a preveni dezvoltarea diferitelor afectiuni conexe
- datorita formulei speciale, BioBran este un adjuvant eficient in afectiunile oncologice chiar si in situatii mai grave
- Biobran MGN-3 stimuleaza functiile sistemului imunitar artfel incat activitatea celulelor NK este potentata pana la 300% in doar cateva de al inceperea administrarii
- sustine functiile pancreasului, ficatului si rinichilor
- asimilarea este usoara si rapida chiar si in cazul persoanelor cu afectiuni gastrice
- BioBran detine efect puternic chemoprotector si chimioprotector reducand astfel disconfortul resimtit la nivelul organismul in cazul terapiilor oncologice
- ofera protectie tuturor tesuturilor prin inducerea apoptozei celulelor deteriorate si stoparea proliferarii acestora catre tesuturile sanatoase
- Biobran MGN-3 nu are contraindicatii sau reactii adverse fiind un supliment natural sigur chair si pentru copii
- milioane de persoane si-au racastigat sanatatea cu Biobran MGN-3 datorita efectului sau complex 

Biobran se prezinta sub forma de pulbere - BioBran 1000  si tablete - Biobran 250.  4  tablete Biobran 250 sunt echivalentul a 1 plic Biobran 1000


Care este efectul Biobran in sustinerea activitatii sistemului imunitar?
Biobran MGN-3 arabinoxilan este un adjuvant deosebit ce are capacitatea de a creste activitatea sistemului imunitar intr-un mod mult mai eficient decat produsele de sinteza. Renumitul profesor in imunologie de la Universitatea de Medicina si Stiinta Charles R. Drew, Mamdooh Ghoneum  afirma ca Biobran este cel mai puternic imunomodulator din cate a testat si vazut. Capacitatea Biobran de a creste productia naturala a organismului de citokine, interleukine dar si de factori de necroza tumorala este uimitoare. In plus capacitatea ingredientelor active de a elimina celulele deteriorate sau afectate precum virusii ajuta la cresterea activitatii sistemului imunitar si a limfocitelor, celulele B, celulele T si in special a celulelor NK.

  • Celulele B sunt responsabile de producerea anticorpilor
  • Celulele T si NK sunt responsabile de eliminarea celulelor deteriorate, afectate de bacterii, virusi si a celulelor canceroase.

In momentul in care organismul nostru isi pierde din activitatea imunologica, este afectat de o afectiune, este slabit sau stresat pe perioada unei terapii alopate, sistemul imunitar devine supraincarcat si activitatea celulelor B, T si NK devine foarte lenta. Bobran prin sustinerea activitatii imunitare ajuta la restabilirea echilibrului, randamentul celulelor de protectie si implicit la prevenirea raspandirii celulelor canceroase sau a diferitelor infectii.

Cu doar 2 gr de Biobran pe zi, activitatea celulelor NK creste cu pana la 250% in doar 2  saptamani iar activitatea acestora se mentine pe o perioada mai lunga de timp chiar si dupa incetarea administrarii.

Pentru o sanatate optima puteti administra Biobran ca adjuvant indiferent daca il luati in cazul unei afectiuni sau doar profilactic.

Care este functionalitatea Biobran - Arabinoxilan?

In primul rand mentionam ca fibra dietetica sustine digestia si ajunge in sange in forma partial nedigerata. Procesul de digestie este stimulat astfel si proteinele incep sa fie digerate in duoden apoi transformate in elemente nutritive. BioBran se asimileaza cel mai bine la nivelul intestinului subtire tot in forma nedigerata insa prin patrunderea in circuitul sanguin stimuleaza celulele NK. Acesta este procesul de actiune la nivelul organismului a produsului BioBran si sustinerea proceselor imunologice.

Prin stimularea activitatii celulelor NK, Biobran promoveaza reinnoirea celulara si reduce efectele novive produse la nivel celular de poluare, toxine. Prin acest proces Biobran ofera un efect imunopotentator la nivelul intregului organism. Efectele produse de administrarea Biobran se pot observa inca din prima saptamana de administrare insa se recoamdan in functie de specificul fiecarui caz in parte o administrare pe o perioada de minim 3 luni.


Avantaje si proprietati Biobran

1. Biobran sustine activitatea sistemului imunitar
BioBran MGN-3 Arabinoxilan sustine procesele imunologice prin cresterea activitatii celulelor NK si limfocitelor si in acest fel ajuta la marirea barierei de protectie a organismului. Prin stimularea activitatii celulelor B responsabile de producerea anticorpilor si celulelor T - cele care induc apoptoza celulelor canceroase, BioBran ofera un suport amplu la nivelul organismului. Conform studiilor, suplimentul BioBran stimuleaza activitatea intregului organism astfel incat as faca fata mai usor diferitelor afectiuni cronice sau acute.

Poate fi utilizat in deficiente imunitare, infectii virale, bacteriene, afectiuni inflamatorii cat si pentru stimularea metagolismului si energiei organismului.

2. BioBran are o actiune antiinflamatorie si antioxidanta
Specialistii care au realizat suplimentul BioBran atesta calitatea sa antiiflamatorie cu rezultate remarcabile in cazul reumatismului cronic cat si efectul antioxidant. Actiunea BioBran se manifesta la nivelul metabolismului lipidic, prin imbunatatirea tolerantei la glucoza si sustinerea functiilor pancreasului. In cazul afectiunilor hepatice, produsul actioneaza prin reglarea nivelului de toxicitate produs de terapiile oncologice precum chimioterapie sau citostatice cat si a celor produse de o alimentatie si un stil de viata nesanatos.

3. Asimilare optima la nivelul organismului
BioBran este foarte bine tolerat de organism iar asimilarea principiilor active se realizeaza prin absorbtie intestinala. Se adapteaza perfect chiar si persoanelor tinere in echilibrarea organismului chiar si cu administrare profilactica. De asemenea nici admministrat in doze mari produsul nu produce toxicitate la nivelul organismului fiind astfel util chiar si copiilor mici. Cantitatea optima de administrat se realizeaza in functie de greutatea corporala. 30 gr/kg corp. 

4. Biobran efect sigur si rapid
Conform cercetatorilor, Biobran are proprietati imunostimulatoare si astfel efectele sale se pot observa pe partea de sustinere a imunitatii in cateva zile de la inceperera administrarii iar in doar cateva saptamani activitatea sa atinge pragul de eficienta 90% ca imnunomodulator


Cine poate administra Biobran?
- persoanele cu diferite afectiuni hepatice - hepatita B, C, steatoza, ciroza hepatica
- persoanele cu inflamatii articulare - reumatism, artoza, coxartroza, spondiloza, dureri musculare
- persoanele cu diferite infectii fungice, virale, bacteriene
- persoanele cu imunitate scazuta
- persoanele cu diferite afectiuni oncologice cu complicatii sau fara, indiferent de stadiu
- persoanele care isi dorect imbunatatirea sanatatii si functiile organismului
- oricine isi doreste cresterea calitatii vietii si o stare de bine la nivelul intregului organism

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse BioBran de minim 490 lei.