Beovita

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Biovita la cel mai bun pret!

Produsele Beovita au la baza principiile medicinei naturiste si o filosofie de viata sanatoasa. Specializata inclusiv in ingrijirea dentara holistice, fondatorului si medicului dentist Beovita Vital Dr. Ismail Ozkanli cu fiecare produs ne introduce in tainele si secretele pentru gingiile sanatoase si adoptarea diferitelor moduri de mentinere a igienei orale
Dr. Ismail Ozkanli  este de asemenea si Castigator al Premiului German pentru Inovatie: Gel parodontal impotriva parodontitei.

Stim ca odata priit disgnosticul specialistului, din pacate nu putem opri avansarea afectiunii asa cum ne-am fi dorit. Dr. Ismail Ozkanli a reusit dupa numerosi ani de studii, cercetare a filozofiei pentru o noua era a igienei dentare si orale sa ne ofere produse de calitate, unice si cu proprietati remarcante in cazul parodontitei.

Produsele reprezinta combinatia deosebita, echilibrata de ingrediente organice si pure, naturale - fara aditivi critici. 

Parodont Gelul parodontal permite ingrijirea holistica a gingiei pe baza de ulei antibacterian de chimen negru. Puterile de regenerare ale corpului sunt usor sustinute. 
Beovita detine un portofoliu de peste 3 milioane de clienti ce au reusit deja sa-si rezolve afectiunile gingivale intr-un mod complet natural folosind gel parodontal.
Gama de produse Beovita cuprinde 5 produse deosebite si de calitate premium pentru ingrijirea corpului si cavitatii orale.

 

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Beovita de minim 490 lei.