Belinal

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Belinal la cel mai bun pret!

Belinal este o gama premium de produse naturale pe baza de extracte de plante si polifenoli bioactivi obtinuti din fructe si legume proaspete, cu o biodisponibilitate maxima la nivelul organismului. 

Belinal ofera produse unice prin concentratia principiilor active pe baza de polifenoli precum lignani, acizi fenolici si flavonoizi. Majoritatea polifenolilor care se regasesc in Belinal sunt substante vegetale naturale cu proprietati biologice, farmacologice si clinice recunoscute care ofera suport sanatatii naostre.
Belinal ofera proprietati anti-oxidante si anti-diabetice, are o actiune antiinflamatorie, imuno-modulatoare, poate stimula microcirculatia, are capacitatea de a inhiba proliferarea celulelor canceroase si poate preveni dezvoltarea afectiunilor cardiovasculare.

Ce este Belinal?
Belinal este o pulbere de culoare deschisa pana la moderat maro, cu miros distinct de conifere si este solubila in apa. 90% dintre polifenoli au o masa de molecule mai mica si ofera o biodisponibilitatea crescuta la nivel celualr si o actiune antioxidanta eficienta.

Ce produse contine gama Belinal?
  • Belinal Immuno - pentru sustinerea imunitatii
  • Belinal Cholesterol - pentru gestionarea valorilor colesterolului si mentinerea acestuia in parametrii optimi
  • Belinal Flex - pentru reducerea inflamatiilor osteoarticulare, disconfortului cauzat de reumatism, artrita si pentru redarea mobilitatii articulatiilor
  • Belinal Gluco - supliment natural dedicat mentinerii sub control a glicemiei 
  • Belinal Sport Recovery - produs dedicat sportivilor indicat in recuperarea dupa antrenamente fizice intense
  • Belinal Skin - produs natural dedicat infrumusetarii pentru piele si par
  • Belinal Superior - supliment narural ce revitalizeaza organismul, reduce starile de epuizare si slabiciune si creste bariera de aparare a organismului, sustine imunitatea


Indiferent ca va doriti doar sustinerea echilibrului organismului sau va doriti ameliorarea anumitor disfunctii ale organismului, Belinal reprezinta alegerea ideala. O inovatie de neegalat in domeniul nutritiei celulare pe baza de polifenoli si exrtacte din plant cu un potential crescut antioxidant, hipoglicemiant, cardioprotector si antitumoral.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Belinal de minim 490 lei.