BBM Medical

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse BBM Medical la cel mai bun pret!

BBM Medical este unul dintre principalii distribuitori de suplimente naturale dedicate mentinerii si imbunatatirii functiilor organismului. Produsele se pot utiliza astfel ca adjuvant pentru sustinerea functiilor imunologice, imbunatatirea functiilor hepatice, pulmonare, cardiovasculare, reducerea actiunii radicalilor liberi la nivel celular si chiar in profilaxia afectiunilor oncologice.

BBM Medical si-a propus inca de la inceput sa ofere alternative sanatoase, naturale, cu ingredeinte studiate si dovedite ca fiind eficiente in numeroase afectuni cat si cu rezultate remarcante in profilaxia cancerului, reumatismului, infectiilor si nu numai.

Cordyceps Lichid, BBM Medical este unul din produsele premium cu eficienta maxima la nivel celular. Formula sa se asimileaza rapid in organism si ajuta atat la cresterea vitalitatii si energiei cat si in ameliorarea diferitelor conditii de sanatate precum inflamatii pulmonare, afectiuni cardiovasculare, tumorale cat si in cazul disfunctiilor sexuale sau infertilitate.

Glucosamine Chondroitin MSM, BBM Medical este un supliment ce ofera suport persoanelor care intampina diferite inflamatii sau afectiuni la nivelul sistemului osos precum, artroza, reumatism, gonartroza, osteoporoza. Formula sa speciala ajuta la mineralizarea sistemului osos si faciliteaza absorbtia microelementelor vitale la nivelul sistemului osteoarticular.
Acest produs se poate utiliza in paralel cu Collagen Hyaluronic Acid, BBM Medical, produs ce promoveaza o buna lubrifiere a articulatiilor si mentinerii elasticitatii acestora. Impreuna contribuie la mentinerea mobilitatii si prevenirea complicatiilor inflamatiilor articulare.

Cine nu a auzit de Chaga, una dintre cele mai puternice ciuperci terapeutice cu proprietati antioxidante remarcante?
Chaga, BBM Medical se poate utiliza astfel in numeroase profilaxii. Adjuvant natural in neuropatii, cancer, diabet, hepatite, infectii, patologia digestiva, cardiovasculare sau afectiuni neurologice si metabolice.

Produsele BBM Medical sunt de calitate premium si ofera surse naturale de sustinere a sanatatii organismului. Pot fi utilizate atata profilactic pentru intretinere cat si terapeutic in paralel cu terapiile alopate in cazul diferitelor afectiuni degenerative.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse BBM Medical de minim 490 lei.