ASEA

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda ASEA la cel mai bun pret!

ASEA - Sanatate celulara, produse unice de calitate premium certificate si laboratoare atestate la nivel mondial. ASEA detine toate procesele de fabricație si garanteaza calitatea produselor ASEA Redox, Asea Renu 28 si gama wellness. Aici gasiti cele mai cunoscute si apreciate produse Asea la cele mai avantajoase preturi!
 
Produsele ASEA nu mai fac parte din oferta noastra!

Ce este ASEA?

ASEA Redox este un supliment de semnalizare celulara, un produs ce creste capacitatea organismului de regenerare si fortifica raspunsul imun al organismului. Dintre actiunile principale oferite de ASEA Redox amintim cresterea imunitatii, reducerea proceselor inflamatorii, imbunatatirea functiilor cardiovasculare, ameliorarea afectiunilor digestive sau hormonale.

ASEA REDOX este primul si unicul supliment care contine molecule active de semnalizare redox. Aceste molecule sunt niste mesageri celulari puternici care sustin, protejeaza si paticipa activ la regenerarea celulelor. Moleculele redox din compozitia ASEA Redox sunt create printr-un proces inovator, brevetat, care reorganizeaza moleculele de sare naturala si apa purificata in molecule de semnalizare redox.
Cand un tesut se inflameaza si celulele se deterioreaza, moleculele redox sunt cele care trimit semnalul de regenerare si care ajuta la o refacere a celulelor deteriorate. Prin actiunea rapida a acestora organismul nostru beneficiaza de o regenerare mai rapida si eficienta si de asemenea sunt prevenite din timp deteriorarile tesuturilor. Prin activarea si sustinerea astfel a unui sistem imunitar sanatos si organsimul nostru devine apt de functionare optima si poate preveni dezvoltarea diferitelor afectiuni cronice sau acute.

Stim ca odata cu procesul de imabtranire comunicarea intracelulara devine precara si atunci semnalul genelor este slabit sau intrerupt ( scade capacitatea de regenerare celulara). Prin consumul de ASEA Redox se mentine un echilibru la nivelul moleculelor redox si  astfel genele si celulele organismului se pot reface in timp util.

ASEA REDOX este unicul supliment de semnalizare celulara si care ajuta organismul la nivel celular, genetic. Moleculele redox sunt active si astfel creste puterea si integritatea organismului nostru.

La nivel mondial, ASEA este unul dintre cele mai apreciate branduri care ofera solutii revolutionare de regenerare, intretinere si wellness.

Milioane de persoane din intreaga lume utilizeaza produsele ASEA pentru
 • o imunitate mai buna si un raspuns prompt in fata diferitilor agenti patogeni
 • o reducere considerabila a proceselor inflamatorii de orice tip - inflamatii articulare, celulare, tisulare
 • o imbunatatire a activitatii cardiovasculare, digestive si hormonale
 • o cresterea a tonusului organismului si reducerea starilor de oboseala, epuizare fizica si psihica
 • o actiune eficienta si targetata la nivel celular, genetic 
 • o protectie suplimentara a celulelor intregului organism si sa reducerea efectelor imbatranirii premature
 • un echilibru si o comunicare intracelulara mai puternica
 • ASEA RENU 28 - combina aceleasi principii oferite de celulele redox pentru regenerarea pielii, mentinerea unui nivel optim de hidratara si refacere
 • RENU 28 prin aplicare zilnica stimuleaza regenerarea celulelor in 28 de zile  astfel incat pielea este mai hranita si isi recapa elasticitatea si sanatatea.
 • Gelul multifunctional RENU 28 ajuta la reducerea aspectului celulitei si ridurilor, detine proprietati calmante pentru pielea rosie si uscata si in plus ofera si un confort muscular in cazul inflamatiilor articulatiilor
 • Sprijina reinnoirea celulelor pielii de suprafata pentru o piele cu aspect vizibil mai tanar

ASEA produse inovatoare cu proprietati unice de regenerare celulara, sustienere a imunitatii si cresterea vitalitatii organismului la cele mai avantajoase preturi! 

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse ASEA de minim 1000 lei.