Artemisinin Flavin 7 Specialized 30 cps, Vita Crystal

Artemisinin Flavin 7 Specialized 30 cps, Vita Crystal

0
Brand: Vita Crystal
Cantitate: 30 capsule
In stoc Transport Gratuit
191 Lei
De la 2 bucati, Reducere 20%
191 Lei x 1 buc = 191 Lei
- +
Brand: Vita Crystal
Cantitate: 30 capsule
Livrarea se face prin curier rapid
Plata ramburs la primirea coletului

Comanda Artemisinin Flavin 7 Specialized 30 cps, Vita Crystal cu o Reducere de 20%

Artemisinin Flavin 7 Specialized este un supliment dezvoltat de specialisti cu scopul de a oferi un suport natural organismului in cazul afectiunilor oncologice si a diferitelor infectii.

Prezentare generala Artemisinin Flavin 7 Specialized 

Artemisinin Flavin 7 Specialized face parte din categoria suplimentelor alimentare, ce au o compozitiei 100% naturala, datorita extractelor de fructe si plante medicinale utilizate la realizarea sa. Astfel de ingrediente au fost utilizate de multa vreme in cadrul medicinei naturiste chineze pentru ameliorarea unor numeroase afectiuni ale organismului.

In cadrul acestui produs, regasim ca si substanta activa a acestuia artemisina, ce a fost recunoscuta de foarte multa vreme, gratie beneficiilor terapeutice pe care le prezinta asupra prevenirii bacteriilor si virusilor de la nivelul organismului. Un prim beneficiu pe care suplimentul alimentar Artemisin cu Flavin il prezinta asupra organismului nostru este de a ameliora tumorile, fiind astfel recomandat pentru prevenirea unor afectiuni, precum leucemie sau afectiuni cancerigene de la nvielul plamanilor, sanilor si numai.

Datorita ingredientelor regasite in compozitia produsului Artemisinin Flavin 7 Specialized, acesta a fost utilizat in ameliorarea malariei, insa s-au descoperit si proprietatile antitumorale ale acestuia asupra organismului. In plus, s-a dovedit ca administrarea produsului Artemisin cu Flavin este una ce nu prezinta efecte secundare asupra organismului.


Ingredientele active Artemisinin Flavin 7 Specialized 

In cadrul compozitiei prosului Artemisinin Flavin 7 Specialized, vom regasi ca si ingrediente active ale acestui produs urmatoarele extracte:

Artemisia Annua, o substanta activa a acestui supliment, este o planta tropicala care vine din America Latina si Centrala, avand numeroase beneficii asupra organismului nostru. In cadrul compozitiei sale, Artemisia Annua are multe substante nutritive care sunt bune pentru organismul nostru, precum quercitina, flavonoidele, saponinele, polifenoli, calciu si magneziu. 

Aceasta planta prezinta in compozitia sa compusi de saponine, terpenoide, flavonoide si antioxidanti care pot combate diferite tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de san, cancerul gastric si cel hepatic. Artemisia Annua are o activitate anticanceroasa ridicata, datorita interactiunii sale cu complexul de fier din sange. 

De fapt, aceasta planta a fost utilizata ca terapie in China si este capabila sa elimine 98% din celulele cancerului intr-un timp foarte scurt. 

Malaria este o afectiune grava cauzata de un parazit care este transmis prin muscatura tantarilor infectati si invadeaza celulele rosii din sangele uman. Artemisinul este un extract izolat din planta Artemisia annua, avand proprietati antimararice. Acesta este cunoscut pentru reducerea rapida a numarului de paraziti din sangele persoanelor cu malarie. Experimentele recente au aratat ca artemisina este eficienta impotriva parazitului malariei, deoarece reactioneaza cu nivelurile ridicate de fier din paraziti pentru a produce radicalii liberi, acestia avand capacitatea de a distruge peretii celulari ai parazitului malariei. 


Actiunile benefice ale suplimentului Artemisinin Flavin 7 Specialized .

Gratie numeroaselor extracte din fructe si plante medicinale, produsul Artemisin cu Flavin prezinta multe beneficii terapeutice asupra organismului nostru, printre care mentionam:

 • Suplimentul Artemisinin Flavin 7 Specialized  ajuta la sustinerea sanatoasa a organismului nostru;
 • Are capacitatea de a ameliora tumorile de la nivelul organismului;
 • Artemisinin Flavin 7 Specialized  este un adjuvant impotriva infectiilor cu bacterii si virusi;
 • Se recomanda administrarea suplimentului alimentar Artemisinin Flavin 7 Specialized, in cazul persoanelor ce prezinta afectiuni maligne;
 • Produsul Artemisinin Flavin 7 Specialized beneficiaza de proprietati antitumorale, avand capacitatea de a ameliora cancerul mamar, cel pulmonar sau a leucemiei mieloide;
 • Are capacitatea de a distruge doar celulele afectate de cancer, fara a le perturba pe cele sanatoase;
 • Suplimentul alimentar Artemisinin Flavin 7 Specialized este capabil sa induca apoptoza celulelor canceroase
 • Datorita continutului de artemisina din cadrul acestui supliment, acesta contribuie la reducerea dezvoltarii tumorilor;
 • Artemisinin Flavin 7 Specialized prezinta proprietati antioxidante asupra organismului, avand astfel capacitatea de a contribui la neutralizarea actiunilor radicalilor liberi, acestia fiind responsabili de aparitia unor numeroase afectiuni si de stresul oxidativ;
 • Sustine sanatatea sistemului imunitar;
 • Datorita ingredientelor sale, suplimentul Artemisinin Flavin 7 Specialized contribuie la mentinerea sanatoasa a sistemului vizual si a pielii noastre;
 • Ajuta la echilibrarea nivelului de colesterol din sange;
 • Produsul Artemisinin Flavin 7 Specialized este benefic in procesul de eliminare a metalelor toxice de la nivelul organismului.


Mod de administrare Artemisinin Flavin 7 Specialized 

Se recomanda administrarea suplimentului alimentar Artemisinin Flavin 7 Specialized intr-o doza de 2 capsule pe zi, pentru o perioada de aproximativ 50 de zile, in cazul in care doriti sa urmati o administrare profilactica. 
In cazul unei administrari terapeutice, se recomanda administrarea unei doze de 4 capsule pe zi din cadrul suplimentului Artemisin cu Flavin, pentru o perioada de aproximativ 25 de zile.
Este recomanda administrarea suplimentului Artemisinin Flavin 7 Specialized impreuna cu fier biologic, pentru a obtine un efect mai bun al acestui produs asupra organismului dumneavoasa si pentru o identificare corespunatoare a celulelor afectate.
Artemisin este un produs ce nu prezinta efecte adverse asupra organismului nostru si nici nu are contraindicatii, acesta avand o compozitie 100% naturala.


Pareri Artemisinin Flavin 7 Specialized 30 cps, Vita Crystal

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare