Apicol Science

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Apicol Science la cel mai bun pret!

Apicol Science este un brand al Synergy Plant, producator autohton de suplimente naturale pe baza de ingrediente apicole - miere, propolis, polen, pastura, laptisor de matca, larve de trantor si extracte naturale de plante. Cele mai inovative suplimente apicole Apicol Science la cele mai avantajoase preturi !

Apicol Science este un brand al Synergy Plant, producator autohton de suplimente naturale. Cele mai inovative suplimente apicole la cele ami tari preturi!
Produsele Apicol Science sunt apifitoterapeutice si combina proprietatile deosebile ale ingredientelor apicole cu extractele si pulberile de plante pentru un efect maximizat.

De ce sa alegeti produsele ApicolScience?

1. Toate produsele contin miere autohtona, romaneasca ce detine certificare BIO, ingredientele sunt la fel doar din culturi certificate fara substante chimice sau modificari genetice
2. O parte din extractele de plante si materiile prime provin din UE ceea ce garanteaza calitatea acestora si faptul ca nu contin contaminanti
3. Retelele produselor Apicol Science sunt dezvoltate de specialisti si ofera o alternativa naturala, revolutionara pentru sanatate
4. Intreaga gama de produse ApicolScience este dedicata intregii familii pentru sanatate si bunastare.


ApicolScience pentru imunitate

In categoria de produse dedicate sustinerii imnunitatii si cresterii barierei de aparare a organsimul in cazul diferitilor factori patogeni amintim Tinctura de propolis, Complexul de Propolis cu Astragalus, Mierea Albastra, mierea rosie, Propolis cu Echinaceea in miere, Tonic Apicol, Laptisor de matca proaspat, Spray cu propolis si Echinacea fara aclool, pastura si multe altele. Gama pentru imunitate Apicol Science contine peste 30  de produse dedicate ce pot fi administrate atat de adulti cat si de copii.


ApicolScience pentru stabilirea echilibrului emotional

Specialistii au realizat diferite complexe pe baza de miere astfel incat sa raspunda cat mai bine nevoilor organismului in functie de fiecare situatie in parte.
Cardio – ApicolScience ajuta la prevenirea tulburarilor cardiovasculare, Tensiune  ApicolScience contine ingrediente ce ajuta la stabilizarea tensiunii si prevenirea oscilatiilor sau fibrilatiilor, NeuroReven sustine functiile sistemului nervos central. Gama contine 14 produse inclusiv pentru imbunatatirea somnului, reducerea stresului si relaxare.


ApicolScience pentru sanatate in cazul celor mai intalnite afectiuni
Aceasta categorie contine produse pe baza de miere cu efect tonic, regenerant, cardioprotector, hepato so neuroprotector. Combinatiile de ingrediente apicole precum laptisor de matca, pastura, miere, polen contribuie la sustinrea sistemului respirator, circulatia sanguina, reglarea metabolismului, imbuantatirea digestiei si sustinerea functiilor pancreatice.
Produsele sunt recomandate pentru toate persoanele indiferent de varsta sau starea de sanatate si contin ingrediente si retete inovatoare, dezvoltate in urma unei lungi perioade de cercetare si analiza.

Produsele Apicol Science sunt realizate astfel din extracte de plante dupa retele unice dar care detin studii si cercetari numeroase in privinta beneficiilor aduse organismului si implicit mentinerii sanatattii intregii familii.
Preparatele fitoterapeutice realizate de laboratoarele Apicol Science in Romania beneficiaza de cele mai inovatoare tehnici de prolucrare conform criteriilor UE.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Apicol Science de minim 100 lei.