Altrient

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Altrient la cel mai avantajos pret!

Gama de lipozomale Altrient se gaseste acum si in Romania! Formulele lipozomale unice dezvoltate de laboratoarele Altrient cat si tehnologia brevetata de microincapsulare lipozomala a principiilor active ofera o biodisponibilitate maxima la nivel celular. Nutritia celulara lipozmala este una dintre cele mai uimitoare tehnologii dezvoltate in ultima perioada pentru a oferi organismului nostru tot ce e mai bun pentru mentinerea sanatatii si hranirea celulelor.

Altrient sunt primele si principalele suplimente lipozomale care contribuie la sustinerea sanatatii organismului, utilizand un sistem revolutionar de administrare pentru a maximiza absorbtia vitaminelor, nutrientilor si a compusilor bioactivi. 

Fiecare produs din gama Altrient este studiat pentru o perioada de cel putin 2 ani, respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in industie. 

Procesul patentat de Altrient utilizeaza doar cele mai bune ingrediente pentru a produce, ceea ce credem ca sunt, cele mai pure suplimente lipozomale din lume.

Tehnologia de incapsulare lipozomala de ultima ora (Altrient) ofera protectie substantelor nutritive de acidul din stomac, asigurand in acest mod o cale sigura catre intestinul subtire unde sunt absorbite in fluxul sanguin.

Datorita compozitiei lor precise, lipozomii Altrient sunt capabili sa depaseasca barierele de absorbtie celulara pentru a furniza substantele nutritive direct la nivelul celulelor, acolo unde este necesar. 

Suplimentele traditionale, precum tabletele, pudrele sau capsulele nu sunt procesate sau absorbtie in mod eficient de catre corpul dumneavoastra si astfel substantele nutritive nu mai ajung acolo unde exista o nevoie reala. Gratie suplimentelor Altrient, acestea au abilitatea de a avea un grad de absorbtie ridicat, aspect datorat de prezenta lipozomilor.


Beneficii oferite organismului prin consumul suplimentelor Altrient:

 • S-a dovedit clinic ca Altrient C are capacitatea de a imbunatati elasticitarea pielii cu pana la 61,4%;
 • Altrient este dezvoltat de catre oamenii de stiinta de la laboratoarele cu un renume mondial LivOn - adevaratii pionieri ai suplimentelor lipozomale;
 • Suplimentele Altrient nu au in cadrul compozitiei lor OMG-uri, zahar, drojdie, lactate, hexan, proteine din soia, coloranti artificiali, arome, indulcitori, grau sau produse din carne;
 • Procesul brevetat de Altrient produce suplimentele lipozomale de neegalat, oferind o biodisponibilitate superioara;
 • Altrient foloseste ingrediente de cea mai inalta calitate si formulari nealterate pentru a asigura puritate, siguranta si eficienta maxima;
 • Brandul primeste recenzii excelente din intreaga lume, este prezent in mod regulat in mass-media de sanatate si infrumusetare.


Principalele produse Altrient:

 • Altrient C - ajuta la formarea colagenului, promovand sanatatea pielii, vaselor de sange, dintilor, oaselor si cartilajelor, sprijina functionarea corespunzatoare a sistemului nervos si inhiba daunele provocate de stresul oxidativ.
 • Altrient Glutathione - contribuie la eliminarea toxinelor, fortifica sistemul imunitar si regleaza productia de oxid nitric post-antrenament pentru ameliorarea oboselii.
 • Altrient B - sprijina sanatatea pielii, regleaza metabolismul energetic, reduce starile de oboseala si sustine functionarea optima a sistemului nervos.
 • Altrient R-ALA - imbunatateste protectia celulara, joaca un rol esential in regenerarea altor antioxidanti, diminueaza efectele neuropatiei diabetice si ajuta la detoxifierea ficatului.
 • Altrient ALC - joaca un rol important in transformarea grasimii in energie, ajuta la mentinerea functiilor cognitive, actioneaza ca un bun antioxidant si diminueaza inflamatiile si stresul oxidativ.


Altrient este prima linie de produse dezvoltata pe baza tehnologiei lipozomale.
Procesul tehnologic este patentat si reprezinta incapsularea nutrientilor in sfere de fosfolipide. Acestia sunt protejati de stratul dublu protector astfel incat efectul acestora sa fie maxim la nivel celular. Acizii sistemului digestiv nu le afecteaza integritatea nutrietnii lipozomali ajungand in siguranta in intestinul subtire si absorbiti la nivel celular.
Altrient ofera astfel cei mai importanti nutrienti pentru organism pentru o asimilare maxima si pentru mentinerea sanatatii tesuturilor.


Diferenta dintre efectul Altrient si alte suplimente nutritionale
Altrient ajunge la nivelul intestinului subtire pentru asimilare intact comparativ cu alte suplimente care sunt adesea distruse in stomac si ofera o sursa mai mica de nutrienti celular.
Formulele lipozomale Altrient sunt absorbite in proportie de 90-99% la nivel celular comparativ cu ceilalti nutrienti care nu au formule lipozomale si care sunt eliminati in mare  parte inainte de a fi absorbiti de tesuturi
Tehnologia lipozomala - Lypo Sferic  utilizata la realizarea produselor Altrient face din acestea produse unice si cu beneficii exceptionale atat pentru sanatate cat si pentru frumusete

 
Puterea Altrient lipozomal in mainile noastre!
Am vazut ca lipozomii au proprietati unice de imbunatatire a asimilarii nutrientilor la nivel celular. Reamintim faptul ca acestia pot creste absorbtia nutrientilor si pot incorpora elemente liposolubile cat si hidrosolubile. Tehnica este cercetata de peste 50 de ani si in prezent ne putem bucura de produse precum Altrient ce au o capacitate deosebita de a transporta nutrienti oriunde in structurile celulare ale organismului nostru. Ingredientele active incorporate sunt astfel protejate si distribuie acolo unde organismul nostru are nevoie.
Cert este ca Altrient foloseste tehnologia LET prin care celulele organismului nostru primesc nutrienti importanti cu absorbtie maxima.

Intreaga linie Altrient ofera numeroase beneficii si o nutritie necesara celulelor atat in sustinerea anumitor procese cat si in cresterea barierei de aparare a organismului.
 
Toate produsele Altrient pot fi combinate cu Altrient C pentru maximizarea efectelor si asimilarii.

Altrient Glutathione Lipozomal
in combinatie cu Altrient C ofera un efect antioxidant mai puternic si totodata o protectie mai eficienta a tesuturilor de actiunea radicalilor liberi.
Altrient B Lipozomal administrat impreuna cu Altrient C cresc energia organismului si ajuta la o mai buna oxigenare a sangelui. Mai mult cresc elaticitatea pielii si stimuleaza productia de colagen.
Altrient R-ALA Lipozomal si Altrient C combina efectele acidului alfalipoic cu vitamina c pentru un bust de energie si o sustinere mai ampla a sistemului imunitar, prevenirea dezvoltarii infectiilor virale inclusiv hepatita.
Altrient Carnitine Lipozomal si Vitamina C sustine buna functionare a sistemului nervos si previn deteriorarea celulara, implicit imbatranirea prematura a tesuturilor.
Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Altrient de minim 490 lei.